Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mail:

Blogs/nyheder

Hjem - Om os - Blogs/nyheder - Hvordan finder man en professionel plastform & værktøjsleverandør med konkurrencedygtig pris fra Kina?

Hvordan finder man en professionel plastform & værktøjsleverandør med konkurrencedygtig pris fra Kina?

02. 28, 2022

Plastsprøjtestøbningen bliver mere og mere populær i det moderne industrielle produktionsmiljø. Hvis du ønsker at producere et gentagne masselavprisprodukt, vil støbeløsningen være den hurtigste og billigste løsning for dig. Så det er meget vigtigt at finde en professionel plaststøbeform og -værktøjsleverandør til at bygge højkvalitets plaststøbeform og -værktøj med konkurrencedygtig pris til ethvert nyt plaststøbningsbehov/projekt. Kina forme vil være dit bedste valg, hvis du finder en konkurrencedygtig prisform løsning


Tag et eksempel i bilindustrien, en lille personbil, den har brug for omkring 6000 sæt værktøj totalt (inkluder plastindsprøjtningsværktøj, stanseværktøj, opskummet værktøj og trykstøbeværktøj). Normalt hvis din virksomhed er verdensomspændende førende i din branche, bør du have et stramt og stabilt forsyningskædesystem og vil gerne vælge tier 1 eller tier 2 billeverandør direkte. Men hvis du er tier 2-bilfirmaet, hvordan kan du så vælge din egen leverandør, især til din værktøjsleverandør? Vælger du stadig den industrielle leder for værktøj, eller skal du bare vælge en leverandør til den laveste pris? Det ser ud til, at det ikke er en god mulighed for dig. Hvis du vælger den virksomhed, der servicerer for den førende virksomhed, er der normalt meget flere omkostninger og lavere effektivitet for reaktionstid og service. Hvis du vælger den billigste leverandør, kan den have meget dårlig kvalitet og nogle andre risici. Alt for mange virksomheder falder ind i disse 2 forkerte indkøbsstrategier og klager altid, fordi de er så dårlige og ikke har noget valg.


Best times Mould & plastic products technology Ltd som en mellemstor professionel producent af plastsprøjtestøbeforme, kæmper vi for at være din strategiske langvarige plaststøbeform og -værktøjspartner med en konkurrencedygtig pris. Vi har betjent mange kunder fra Amerika, Canada, EU osv. i mange år og opbygger vores omdømme med vores høje kvalitet og rige erfaring.


Hvis du finder en outsourcet værktøjsleverandør fra lavprisområdet, hvis du finder en pålidelig og professionel plastsprøjtestøbningsleverandør, så lad mig det vide, vi hjælper dig med at finde den bedre løsning. Fortæl mig det, og vi vil give dig mere selvtillid til dit nye projekt.


Sådan finder du en professionel plastikform