Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mail:

Design og prototyping

Hjem - Tjenester - Design og prototyping

Del Design og prototyping

Hvis du kan drømme om det, kan vi bygge det.

Bedste tider Mould & plastic products technology ltd. har mangefacetterede design- og udviklingsevner, der arbejder sammen med vores forskellige kundebase for at producere yderst kreative produktdesignløsninger. I samarbejde med kunder fra startups til store OEM'er bringer vi produktidéer på markedet effektivt og problemfrit med Best Times Moulds fuldt integrerede suite af produktudviklingsmuligheder.


Startende med konceptidé og digitalt design tager vores team af erfarne designere kundens vision og bringer den ud i livet. Med vores Engineering-kapaciteter bekræfter vi funktionaliteten af kundens vision, samtidig med at vi bevarer det kreative image. Vi producerer lermodeller i fuld størrelse ved at bruge vores meget præcise 5-akse møller. Udført med højeste kvalitet og engagement,


Bedste tider Mould & plastic products technology ltd. Creative Services understøtter kundernes behov fra Ideation til produktionsniveauudgivelser og prototyper.


Du definerer rammerne - Vi leverer løsningerne.

Produkt design

Produkt design

Produkt design

Produkt design

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Prototype

Vores ingeniører vil arbejde sammen med dig for dit brugerdefinerede deldesign og prototype før formfremstilling og plastsprøjtestøbning for at sikre, at designet 100% opfylder kundernes værktøjsstandarder og støbekrav.

Anmode om et tilbud