Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mail:

Blogs/nyheder

Hjem - Om os - Blogs/nyheder - Hot runner system til plastsprøjtestøbe Knowhow

Hot runner system til plastsprøjtestøbe Knowhow

03. 08, 2022

Hvorfor har vi brug for hot runner-system til plastsprøjtestøbeforme?

Den kolde løber i en form refererer til sektionen mellem formhulrummet og porten. Den smeltede plast bibeholder sin flydighed inde i løberen i kraft af indsprøjtningstrykket og sin egen varme. Som en del af støbematerialet er løberen dog ikke nogen del af produktet. Som et resultat, når vi designer en form, skal vi ikke kun overveje fyldningen, men også den materialebesparende produktion ved at forkorte eller reducere løberen; faktisk er det meget svært for os at have både gennem kold løber. men hot runner system kan løse dette problem.


Typer og anvendelse af Hot Runners:

Når du bruger hotrunneren, er det rigtige valg af porttype meget vigtigt, fordi porttypen direkte bestemmer valget af hot runner-komponenter samt fremstilling og design af forme. Derfor kan hot runner klassificeres i 3 typer baseret på gate type, dvs. (1) hot tip hot runner system, (2) sprue gating hot runner system og (3) ventil gating hot runner system.


Hot Tip Hot Runner

Det er den mest udbredte hot runner, da hver hot runner leverandør leverer dette system. Selvom systemer fra forskellige leverandører har forskellige dyse- og dyseindsatse i forskellige former og størrelser, fungerer de præcis på samme måde, hvilket er præcis justering og styring af støbetemperaturen ved porten gennem en metode, der kombinerer indsatsens varme spids på forsiden af dyse med kølesystemet. Hver hot runner virksomheder har investeret en masse penge i F & U af hot tip.


Hot tip hot runner-systemet kan bruges til størstedelen af plaststøbningsmaterialer, såsom PP, PE, PS, LCP, PA, PET, PBT, PEEK, POM, PEI, PMMA, ABS, PVC, PC, PSU og TPU osv. Generelt bruges hot tip gate til fremstilling af mellemstore og små dele, f.eks. velegnet til produktion af makrodele. Portens tværsnitsdiameter er normalt mellem 0,5 mm og 2,0 mm.


Sprue Gating Hot Runner

I indløbsåbningens varme løber kommer den smeltede plast ind i formhulrummet gennem det åbne rør. Smelteflowtryktabet i portområdet er meget lille. Sprue gating hot runner-systemet er mere velegnet til produktion af mellemstore og store dele. portmærket vil være mere synligt på grund af den større størrelse. Så sprue gating hot runner-systemet anvendes normalt på interne produkter eller komponenter, der ikke har høje krav til portmærkernes udseende. Indløbsåbningen bruges også ofte i kombination med koldløberen, det vil sige at man tager indløbsmundstykket som hovedløber og indløb, og udformer indløbsåbningen langs koldløberen. I applikationen kan indløbsåbningen gøres større for jævnt flydende, fordi portmærkerne på koldløberen ikke er vigtige.


Valve Gating Hot Runner

Valve gating hot runner er et andet hot runner system, der leveres af globale mainstream hot runner virksomheder. Gennem ventilstift-controlleren åbner eller lukker dette nålesystem mekanisk porten på det forudindstillede tidspunkt. Denne type hot runner besidder fordelene ved de tidligere 2 systemer (Hot Tip Hot Runner & Sprue Gating Hot Runner), såsom at styre portens åbne/lukketid manuelt, tillade et glat og blankt portmærke og udvide hot runner-applikationen.

(Best times Mould & plastic products technology Ltd.)


Hot runner system til plastinjektion forme Knowhow


Hot runner system til plastinjektion forme Knowhow