Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mail:

Teknisk center

Hjem - Projektledelse - Teknisk center - Hvad er plastsprøjtestøbeform?

Hvad er plastsprøjtestøbeform?

03. 09, 2022

Sprøjtestøbeformen er værktøjet til at forme plastikken til designet form og måling, det gør massiv produktion i vores tid meget mere økonomisk og effektivitet, den blev kaldt for industriens moder. Du kan ikke forestille dig, hvordan almindelige mennesker har råd til en bil, hvis komponenterne er lavet med bar hånd. Se dig omkring, hvor end du er nu, du ser en masse ting lavet i plastik. De kommer alle ud af sprøjtestøbeforme.


Grundlæggende består forme af 2 hoveddele: hulrummet og kernen, hulrummets side danner den største ydre overflade, kernesiden danner de ydre træk ved den støbte del under støbebehandlingen; kernen og hulrummet vil blive adskilt, så delen kan fjernes. Ideelt set kan delen støbes direkte af hulrummet og kernen. Men i mange tilfælde, udover hulrummet og kernen, kræver det komplicerede mekanismer, når det støbte objektiv er komplekst, hovedsagelig er det fordi delene ikke kan frigøres fuldstændigt af 2 retninger, det blev kaldt underskæring, som ikke kan frigives af kerne og hulrum direkte, der er løftere og skydere, en serie mekanismer er designet til at frigøre underskæringerne, så enhver succes med sprøjtestøbeform afhænger i høj grad af designet.


En sprøjtestøbeform er et præcisionsværktøj og skal også være stærk nok til at modstå tusindvis af højtryksstøbecyklusser, så materialet i sprøjtestøbeformen skal være omhyggeligt; det er normalt specielt og dyrt stål. Fremstillingen af sprøjtestøbeform er blevet ændret i takt med udvikling af moderne teknologi, hovedtrinene er CNC-fræsning, boring, EDM, trådskæring, CAD/CAE/CAM-teknologi brugt i en bred vifte gør føringen -tid for skimmelfremstilling kortere og kortere.


Hvad er plastsprøjtestøbeform?