Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mail:

Teknisk center

Hjem - Projektledelse - Teknisk center - Termohærdeforme Introduktion

Termohærdeforme Introduktion

03. 09, 2022

Best Times Mould har også specialiseret sig i SMC/BMC/GMT/LFT-støbeforme i over ti år.


SMC( sheet Mould compound) er en blanding af polymerharpiks, indsatsfyldstoffer, fiberforstærkning, katalysator, pigmenter, stabilisatorer, slipmidler og fortykningsmidler. Fremstilling af SMC er en kontinuerlig in-line proces.


Denne proces producerer højstyrke, komplekse dele i en lang række størrelser. Matchende metalforme er monteret i en hydraulisk formpresse. Materialeladningen placeres manuelt eller robotisk i formen; de opvarmede formhalvdele lukkes, og der påføres et tryk på op til 2000 psi. Cyklustiden varierer fra et til fem minutter, afhængigt af delens størrelse og tykkelse. Funktioner som ribber, nasser og indsatser kan støbes ind.


Kompressionsstøbte glasfiberdele er kendetegnet ved nettostørrelse og -form, to fremragende færdige overflader og enestående repeterbarhed mellem dele. Trimnings- og efterbehandlingsomkostninger er minimale.


In-mold-belægninger og vakuumsystem i værktøjet er tilgængelige for at forbedre overflademalingsevnen, hvilket eliminerer behovet for primer.


Farvesammensætninger kan tilpasses.


Fordelen ved SMC-støbningsdele er som følger:

1. God dimensionsstabilitet, herunder fremragende termisk modstand.

2. Pigmenterbar til indstøbt farve, bedste udseende med skimmeltekstur.

3. Fremragende egenskabsbevarelse i kolde og varme omgivelser.

4. Velegnet til udendørs brug i applikationer, der involverer UV-eksponering og vand.


BMC (bulk molding compound) form bruger en termohærdende plast, der består af en polymerharpiks, forskellige indsatsfyldstoffer, fiberforstærkning, katalysatorer, stabilisatorer og pigmenter, der danner en viskøs. Den er meget fyldt og forstærket med korte fibre.


BMC fås i bulkposer såvel som snegleform. Blandeoperationen kan udføres på en række måder. Der er tre metoder til at kombinere glas med pasta: en kontinuerlig skrueblander, en sigma klingeblander og en plovbladsblander. Den valgte proces afhænger af specifikke produktegenskaber, produktform og volumen.


Afhængigt af slutanvendelsen er forbindelser formuleret til at opnå stram dimensionskontrol, flammemodstand, høj dielektrisk styrke, korrosions- og pletbestandighed og farvestabilitet. Dens fremragende flowegenskaber gør BMC-formen velegnet til en lang række applikationer, der kræver præcision i detaljer og dimensioner. Materialet fås i en bred vifte af farver.


Desuden er BMC-formen velegnet til enten kompressionsstøbning eller sprøjtestøbning. Komprimeringsstøbning af BMC bruges til at fremstille komplekse komponenter såsom elektrisk udstyr, bilkomponenter, huse til elektriske apparater og værktøj i store industrielle volumener.


GMT er glasmåtteforstærket termoplast, en slags pladestøbemasse med fiberforstærket termoplast. Det er produceret på enorme lamineringsmaskiner, ved hjælp af en termoplastisk harpiks og en eller flere former for forstærkning. Processen giver en let, delvist konsolideret, halvfærdig komposit i pladeform. De fleste former produceres til 1300 mm til 1400 mm bredder. Nogle nyere former er dog lavet til større, men proprietære bredder. Arkmaterialet kan skæres i størrelse for at passe til placeringen i værktøjet til en specifik anvendelse og kan også inkorporere en dekorativ eller funktionel overflade lamineret på den ene side. GMT form gør det muligt at producere store dele med lave værktøjsomkostninger og hurtige cyklustider via kompressionsstøbning. Potentialet for delekonsolidering giver mulighed for yderligere at reducere vægt og omkostninger.


Fordelen ved GMT-formdele: udnyttelse af regenereret, lavt formningstryk, lang opbevaringsperiode, kort formningscyklus, høj produktionseffektivitet.


GMT-støbeform bruges mest i bilindustrien og byggeri og konstruktion, kemisk industri, emballage, sportsudstyr osv.


LFT er bulkstøbningsmateriale, der har kontinuerlige fiberfilamenter, der løber i hele pelletens længde, hvilket tillader disse materialer at udvise samtidige forbedringer i styrke, stivhed og slagfasthed over et bredt temperaturområde.


I mellemtiden er D-LFT (Direct-long fiber termoplast) tilgængelig til sprøjte- eller kompressionsstøbning. De fleste D-LFT-systemer tilfører glas roving ind i en twin-screw ekstruder (TSE), hvor det hugges af skruerne, mens det blandes med smeltet polymer og additiver, der er blevet doseret separat. For at forbedre overfladefinishen bruger nogle systemer knive til at forhakke rovingen før de kommer ind i TSE. Denne metode giver generelt en kortere fiber,mens den direkte roving-foder producerer lange fibre og giver dele med højere strukturel ydeevne.


Fordelen ved D-LFT-støbeform er, at den kan reducere produktionsomkostningerne ved at eliminere halvfabrikata og logistisk indsats og øge produktionsfleksibiliteten.


Vi har succesfuld erfaring med at lave forskellige former for forme til:

· Autodele: Kofanger, motorhjelm, chassis, frontpanel, lastbildør, instrumentbræt, lampeskærm, fodplade, fender osv.

· Kommunikation og elektriske apparater: Elektrisk målerboks, kabelforgreningsboks, transformer- og distributionsboks, klimaanlæg, parabol osv.

· Sanitets- og køkkenudstyr: Badekar, håndvask, vask, loftplade, chassis, vægpaneler osv.

· Dør: Vi har unik erfaring med at lave SMC/MDF/HDF dørskindsstøbeforme med træårer.

· Transport: SMC Motorbåd, SMC jernbaneramme, togsæde, tag, vinduesramme og toilet osv.

· Konstruktion: Vandtank, septiktank osv.

Tags: SMC Tuck Roof Mould Kina, Producenter, Leverandører, Fabrik, Tilpasset, Tilbud, Made in China, Auto Part Mould, BMC Mould, Sanitetsgods Mould, LFT Mould, Mould For Train And High Speed Rail , SMC Mould, Motorboat Mould, Doorskin Mould, SMC Seat Mould, New Energy Car Mould, China sheet form compound, China BMC, China bulk Mould compound, China LFT Mould (Long Fiber Thermoplastics), China GMT Glass Mat Armed Thermoplastics. Termohærdet form Kina