Tlf: +86 755 2357 1734

Mob: +86 189 2287 9832

E-mail:

FAQ

Hjem - Om os - FAQ

 • 10.Q:Kan du matche til en bestemt farve?

  Ja, vi kan matche en bestemt farve med prøverne. Eller match en bestemt farve, se RAL- eller PANTONE-farvenummer.

 • 11.Q:Hvad med din betalingsperiode for form og del?

  Betalingsbetingelser for form: 50% ved bestilling, 40% ved første betaling, 10% før forsendelse af formen. Det er til forhandling. Delbetalingsbetingelser: 50% ved bestilling, 50% før afsendelse af produkterne. vi er fleksible med hensyn til betaling af skimmelsvampe for at støtte vores kunder.

 • 12.Q:Hvad er leveringstid for en plaststøbeform og sprøjtestøbeprocesser?

  Leveringstid for sprøjtestøbeform tælles fra godkendelse af formtegning og modtagelse af depositum til første formforsøg (T1), normalt tager det 3 uger til 5 uger for T1-prøver til små og mellemstore skimmelsvampe. For nogle store forme og komplicere skimmelsvampe kan det tage 6 ~ 8 uger for T1-prøver. Leveringstid for sprøjtestøbning tælles fra prøvegodkendelse og modtagelse af depositum til produktionsafslutning, ordremængden bestemmer den nødvendige ledetid, normalt 3 til 15 dage. Det kommer an på.

 • 13.Q:Vil Best Times Mould sende DFM-rapport til kunden?

  Ja, Best Times Mould sender DFM (design for manufacturing) rapport og endda skimmelstrømsanalyse forud for starten af formkonstruktionen til kundegennemgang/godkendelse.

 • 14.Q:Vil Best Times Mould sende formdesign til godkendelse?

  Efter DFM-godkendelse vil Best Times Mould sende formdesignet til godkendelse, og Best Times Mould vil ikke begynde at stålskære, før de får kundernes godkendelse af formdesign.

 • 15.Q:Hvor mange plastikprøver vil være gratis?

  Best Times Mould ville normalt give 5 ~ 10 skud første formprøveprøver med port (hvis har) gratis i henhold til størrelsen af delene, det ville være fragt at indsamle.

 • 16.Q:Hvordan vil Best Times Mould holde styr på alle skimmeldata?

  Best Times Mould vil føre registrering af alle endelige godkendte 2D, 3D formtegninger, modifikationsdokumenter og sende til kunden til fil for at undgå fremtidig forvirring, hvis der er behov for tekniske ændringer.

 • 17.Q:Hvordan kontrollerer man kvaliteten før forsendelse?

  Forsendelse kan kun arrangeres efter Best Times Mould QC-inspektions-PASS, eller kundens QC-inspektions-PASS eller tredjeparts-inspektion, hvis det kræves. Og Best Times Mould vil altid være der for at yde fuld support.